Hornsjø

 

Åpen hele året.

Hytta gir rabatt til DNT-medlemmer.

"DNT-hytta" er en selvstendig del av bygningsmassen på Hornsjø. 9 firemannsrom med eget bad og dusj. Tilgang til hotellets mange fasiliteter. Tilgang også til Raulandsstua – 8 manns hytte med eget kjøkken og bad.

I 1970-årene under høyfjellshotellenes storhetstid var Hornsjø Høyfjellshotell i en periode Norges største høyfjellshotell. En utvikling som har gått fra seterdrift til skysstasjon og fra pensjonat til hotell. Utsikten fra hotellet er storslått og harmonisk med Hornsjøen nedenfor og med utsyn mot fjellene østover.

Hornsjø Høyfjellshotell ligger nydelig plassert ved tregrensen i Øyer fjellet, 18 km fra Hafjell. I dag drives hotellet med hovedvekt på grupper, lag, foreninger og familier. I korte trekk karakteriseres hotellets stil som uformell, vennlig, familiær og rolig. Et sted man lett føler seg hjemme.

Mange muligheter for aktiviteter i naturen og inne på hotellet:
Det velpreparerte løypenettet i lett og variert terreng passer for folk i alle aldre, for de profesjonelle skiløpere og for familier på skiferie. Her starter turterrenget rett utenfor døra med perfekte omgivelser for langrenn på vinteren, og sykling, vandring, padling og fisking på sommeren og høsten. Mulighet for leie av sykkel på bestilling. Elgsafari kan bestilles. Langt fra sivilisasjonens mas og jag. Du kan lytte til stillheten så langt øyet kan nå..

Nasjonalpark og almenning, men rikt dyre og fugleliv. Myggfritt 350 m